miercuri, 29 aprilie 2009

Se fură florile!!!


O parte din florile plantate de Administraţia Domeniului Public şi Privat Ploieşti în spaţiile verzi ale municipiului, au fost deja furate de hoţi.

În urma verificărilor efectuate de angajaţii Administraţiei Domeniului Public şi Privat (ADPP) Ploieşti s-a constatat că în ultimele patru zile au fost furate 600 de muşcate, 200 de petunii şi 300 de plante celosia din Parcul Halelor Centrale şi 60 de bucăţi de buxus şi un ienupăr din faţa blocului Şapte Etaje. 

De asemenea, a fost distrus un tei amplasat într-unul dintre ghivecele din Zona Pietonală, de pe strada Kogălniceanu. Valoarea totală a florilor distruse şi furate de pe domeniul public se ridică la aproximativ 4.200 lei. În cadrul programelor de înfrumuseţare, Primăria Ploieşti plantează anual în jur de 900.000 de plante.

Sursa: Adevarul

La vederea acestui articol, m-a bufnit un râs haotic. Aşa am ajuns,în ţara asta se fură si florile din parc. Pai cum putem să vrem o ţară curată si frumoasă, când... trăim in România?



2 comentarii:

Mhanu spunea...

Si la Bucuresti este la fel,uite florile nu sunt florile...Alaltaieri am fost cu sotul in gradina Botanica si am ramas "placut" surprinsi sa vedem ca era cam cheala si se vedea clar ca erau rupte.Se fura ca-n codru...tara lui Papura Voda si a tuturor posibilitatilor mai ales cele idioate,din pacate

Catablog spunea...

In tarile mai dezvoltate sunt pusi badigarzi ca sa pazeasca florile, stiu pentru ca un unchi are aceasta meserie in Italia.

 
blog template by suckmylolly.com : header hand photo by Aaron Murphy