duminică, 3 mai 2009

Fă-ţi timp





Vescan - Fa-ti timp
Asculta mai multe audio Divertisment »

1 comentarii:

Ioana spunea...

Fa-ti timp si pentru asta:)



LumeBuna.ro



Chemare la Marea Imbratisare. Vino si tu pe 20 mai!


Pe 20 mai, LumeBuna.ro te invita la al treilea Imbratisari Gratuite (Free Hugs) organizat de noi, care va avea loc in 111 orase din Romania.

Daca te intrebi de ce… Ei bine, o poti lua ca pe o forma de socializare. Pe 20 mai noi vom incerca sa ne facem prieteni, sa manifestam pentru intoarcerea la valorile elementare: generozitatea, empatia, increderea, compasiunea, speranta…

Nu am vrea sa ne pierdem in detalii, ca atare, am pregatit un ghid care va ajuta pe oricine sa inteleaga mai bine ce se va intampla pe 20 mai. Ia-ti prietenii si pancarta “Imbratisari Gratuite” si iesi in centrul orasului pe 20 mai! Locurile de intalnire vor fi afisate pe freehugs.lumebuna.ro/2009/04/14/locul-de-intalnire.

Vrei sa devii voluntar si sa oferi Imbratisari Gratuite ? Inscrie-te acum pe freehugs.lumebuna.ro/inscriere si alatura-te echipei de imbratisatori!

LumeBuna.ro, primul portal din Romania care promoveaza exclusiv stiri pozitive, a fost lansat pe 3 martie 2008. Intr-un an, acest proiect de voluntariat a crescut si a cunoscut oameni care impartasesc viziunea LumeBuna.ro. Impreuna am organizat alte doua evenimente “Imbratisari Gratuite”, care au foarte apreciate atat de cei care au initiat imbratisarea dar si de cei care au primit-o. Poti citi aici mai mult despre ce inseamna Imbratisari Gratuite pentru cei care au participat la evenimentele anterioare.



Email:anca.iorgulescu@lumebuna.ro (Asistent PR)

E-mail: mihail.musat@lumebuna.ro (Coord.proiect)

 
blog template by suckmylolly.com : header hand photo by Aaron Murphy